Sugeng rawuh ing perusahaan kita

Rincian

  • Dipalsukan 5 Spoke Concave Alloy Wheels

    Katrangan singkat:

    kaluwihan Bahan baku kualitas Roda kita digawe saka bahan paduan aluminium kualitas paling apik ing pasar, kanthi gravitasi spesifik cilik lan tahan korosi sing apik.Kualitas apik saka sumber lan dikawal ing saindhenging proses.Keamanan dhuwur Nduwe genggeman sing kuat, nyuda kecenderungan awak nalika muter, nyuda slip lan drift, kinerja operasi sing apik, rem stabil lan operasi fleksibel.Kekuwatan dhuwur Presisi dhuwur, kekuatan dhuwur, disipati panas sing kuwat ...

  • Kustomisasi Roda Mobil 16-22 Inch Velg Mobil ...

    Katrangan singkat:

    Parameter Produk: Miturut konfigurasi model Proses Produksi: Bahan Tempa: Aluminium UKURAN (INCI) WIDTH HOLE PCD(MM) OFFSET(MM) Rampung 19 8.0~11 5 100~150 -9~52 Paint.Brush/Polandia/Chrome 20 8.0~12.5 5 100~150 -3~68 Paint.Brush/Polesan/Chrome 21 8.5~12 5 100~150 -3~66 Paint.Brush/Polesan/Chrome 22 9.0~12 5 100~139.7 -8~78 Paint .Kauntungan utama sikat / Polandia / Chrome: (1) Bahan roda: 6061 (2) pangiriman cepet: 1 minggu ...

Produk Unggulan

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Hanvos Qiee Auto Parts Corporation minangka produsen Forged-Aluminium-Wheel profesional, dumunung ing sisih wétan zona pangembangan ekonomi Binhai, Ningbo, China.Hanvos Qiee bisa ngasilake kabeh jinis roda palsu kanggo mobil penumpang, ukurane saka 16 inci nganti 32 inci lan jembaré saka 7 inci nganti 16 inci.

Kanthi njaga hubungan sing apik karo para pelanggan sing dihargai, Hanvos Qiee terus ngembangake pemasaran.Saiki, roda Hanvos Qiee wis didol menyang Amerika Utara & Selatan, Eropa, Australia, Afrika, lan liya-liyane.
Kanthi janji tulus lan layanan nimbang, Hanvos Qiee pengabdian kanggo kerjo bareng karo ahli saka macem-macem kothak, kang gedhe bantuan kanggo nggawe mangsa padhang lan netepake hubungan bisnis karo kita pelanggan.